آموزش دلار گیلانی دلال مازندرانی + طرز تهیه

0

در این مقاله قصد داریم دلار گیلانی را اموزش دهیم …

 

دلار یا همون نمک سبز ( که هر چی سردی بخورید , سردی رو میشوره می بره….)

در گیلان بهش دلار و در مازندران دلال گفته میشود …

 

دلار یک چاشنی فوق العادست برای خیار , آلوچه , گوجه سبز , پرتقال , کیوی و ماست و ….حتی داخل انواع مرغ و ماهی شکم پر و یا انواع خورشت های سبز گیلانی

 

قدیم ها دلار رو توی نمکار ( نمک یار /نم یار ) با سنگ میسابیدن .ولی میدونم توی خونه ی خیلی از شما عزیزان نمک یار وجود نداره , پس بریم که با چرخ گوشت اماده کنیم….

آموزش دلار گیلانی دلال مازندرانی + طرز تهیه

مواد لازم :

نعناع : نیم کیلو

گشنیز : نیم کیلو

کوتکوتو ( خالواش ) : ۲۰۰ گرم ( اگه تازشو نداشتید دو قاشق خشکشو بریزید ) یا کلا اگه نداشتید از کمی پونه استفاده کنید .

نمک :  ۳ ق غ

( من سبزی های معطر دیگه ای مثل چوچاق به دلار اضافه نمیکنم.)

 

طرز تهیه :

 

تمام سبزی های معطر رو بعد پاک کردن و شستن روی دستمال بذارید و پهن کنید تا کاملا آبش گرفته بشه بعد یه بار چرخ کنید و بهش نمک اضافه کنید و برای بار دوم هم چرخ کنید .

هرچه نمکش بیشتر باشه سبز تر و موندگاریش بیشتره . اولش احساس می کنید که شوره اما وقتی نمک به خورد سبزی رفت شوریش کمتر میشه اگه نمکش کم باشه زود کپک میزنه و رنگ سبز و طراوت را نخواهد داشت …

 

*مواظب باشید اگر داخل ماست و خیار یا هر غذایی استفاده می کنید نمک بهش نزنید چون خود دلار شوره .

*حتی وقتی سالاد کاهو درست می کنید میتونید بعنوان چاشنی کمی دلار بهش بزنید  و کیف کنید از طعم فوق العاده ش .

 

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.