گیاه شناسی نعنا چیست و چه خواصی دارد؟

0

معرفی و گیاه شناسی
گیاهی علفی و چند ساله است که اندام های هوایی آن در سرمای زمستان خشک می شوند ولی اندام های زیرزمینی زنده و فعالیت دارند ، ریشه نعناع چندان عمیق نیست ساقه آن چهارگوش و به دلیل داشتن آنتوسیانین به رنگ بنفش می باشد . برگ ها بلند و بیضی شکل و گل ها بنفش روشن هستند . میوه آن کپسولی شکل است . که اسانس حاوی بیش از 20 نوع ترکیب است که منتول مهمترین آنها است . قسمت های مورد استفاده : برگ های خشک شده ، برای مصارف خانگی از جوانه های گلدار و برگدار نیز استفاده می شود .

نعناع

زیستگاه
معمولا در سراسر جهان کشت می شود . مناطق مرطوب و درجه حرارت های کمتر از 35 درجه را ترجیح می دهد .
ترکیبات و اثر کاربرد
دارای یک اسانس فرار است که اختلاف قابل ملاحضه ای با اسانس نعناع فلفلی دارد و دارای مانتول نیست ولی مانند زیره دارای کارون است و تانن هم دارد . نعناع ترشح معده را زیاد می کند و گفته می شود که بر روی ترشح صفرا اثر داد . برای ناراحتی های معده و نیز برای اسهال و تحریک ترشح صفرا در یرقان و سایر بیماری های کبدی به کار می رود .

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.