طرز تهیه تهچین مرغ مجلسی چیست؟
تهچین مرغ
مواد لازم:
برنج ۵ پیمانه
ران مرغ ۴ عدد
تخم مرغ من دوتا کامل زدم با دو تا زرده ولی اکثر دستورها فقط زرده میزنن
ماست خامه ای ( سون ) یک لیوان
زعفرون دم شده سه قاشق غذا خوری سرپر
روغن يك سوم ليوان
نمک و فلفل به میزان لازم
زرشک و خلال بادام و پسته به میزان لازم
نمك ، فلفل ، دارچین یا هل ( یا ادویه پلويي) به میزان لازم پودر لیمو هم در حد نصف قاشق چای خوری من میزنم میتونید شما نزنید.
رونا رو از شب مزه دار کردم و صب با کلی پیاز و برگ بو بذارید با نمک و فلفل و زردچوبه و پودرسیر تا بپزه ، بعد ریش ریش کنید ، برنج و نیم پز کنید و آبکش کنید ، تو یه کاسه ماست و زعفرون و تخم مرغ و یک ق.چ نمک ( به جز نمکی که تو برنج و مرغ میریزید ) و فلفل و ادویه ها و يك سوم ليوان روغن مایع مخلوط کنید تا یکدست بشه ، برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید ، حالا ته قالبتون یا قابلمه یک لایه روغن یا کره بریزید ، روغن کم باشه میچسبه و ته چین خوبی نمیشه ، برنج و نصفش و بریزید ، کمی گود کنید وسط برنج و به سمت دیواره ظرف بیارید ، مرغ و ریش ریش کنید و با مقداری زرشک و خلال تفت داده بریزید وسط گودی و دوباره باقیمانده برنج و بریزید و خوب فشرده کنید ، بعد روش فویل بکشید ، فویل و با چنگال چندتا سوراخ ایجاد کنید ، بذارید تو فر طبقه اول از پایین با دمای دویست و پنجاه به مدت یکساعت و نیم ، درجه فرها متفاوته ممکنه زودتر از این زمان به نتیجه دلخواه برسید اواسط پخت بهش کره آب شده و کمی آب مرغ اضافه کردم ، بعد چک کنید دور ظرف اگه سرخ رنگ شده بر دارید .
نوش جان