طرز تهیه سوپ شیر مجلسی چیست؟

0

سوپ_شیر مجلسی

قارچ ۱۷۰ گرم ( قارچ رو نازک ورقه ورقه کنید )

کره ۲۵ گرم

آب مرغ ۲ ونیم لیوان ( داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه )

شیر ۲ ونیم لیوان

جوپرک ۸۰ گرم

آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری

خامه صبحانه ۲ قاشق غذا خوری

هویج رنده شده اعدد متوسط ( هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعدبه سوپ رنگ نده )

نمک وفلفل سیاه به میزان لازم

جعفری تازه ولیموترش برای سرو

طرز تهیه :کره را داخل قابلمه ذوب کرده ، قارچ ورقه شده را بریزید وبهش ۱ قاشق غذا خوری آبلیمو اضافه کنیدوخوب تفت دهید تا آبش کشیده شه.آرد رو بهش اضافه کنید ، خوب تفت دهیدتابوی خامیش گرفته شه.وآب مرغ روکم کم اضافه و خوب هم بزنید تا آردبازشه.هویج وجوپرک وشیرهم دمای مواد رو بهش اضافه ، فلفل سیاه هم بزنیدوبزارید با حرارت کم بپزه وجوپرک کاملا باز بشه وبافت کرم مانند بگیره . ( درقابلمه را نبندید نیمه باز باشه ) بعد ازاضافه کردن جوگاهی هم بزنید ته نگیره.درآخرخامه راباچند قاشق از سوپ خوب حل کنید و به سوپ اضافه کنید وزیرشو خاموش کنید.درآخر که خاموش کردید نمک سوپ را اضافه کنیدبا مقداری جعفری تازه خرد شده ولیموترش تازه سرو کنید . نکات حتما شیر را بجوشونید وبعد به سوپ اضافه کنید وگرنه میبره اگه سوپ شیر را با آبلیمو دوست دارید موقع سرو بهش اضافه کنید چون آبلیمو باعث بریده شدن شیر میشه ازشیرمحلی استفاده کنیدنه پاستوریزه ، خیلی خوشمزه تره جعفری خردشده عطرخیلی خوبی بهش میده موقع پخت کمی اضافه کنید خیلی خوب میشه به جای جو پرک میتونید جو پوست کنده بریزید ولی قبلش حتما خیس کنید مقدار هویج وقارچ بستگی به سلیقه خودتون داره من داخل سوپ آب مرغ ریختم وچون آب مرغم نمک داشت تو کلیپ نمک اضافه نکردم ، داخل سوپ سینه مرغ پخته ریش ریش شده هم میریزن که اونم خیلی خوشمزه میشه فقط خیلی زیاد نباشه فلفل سیاه رو حتما به مقدار زیاد بريزيد طعم فوق العاده ای ب سوپ میده خامه قابل حذفه ولی من با خامه بیشتر میپسندم .خامه بایدهم دمای محیط باشه .

اگر آب مرغ نداشتید میتونید عصاره مرغ بریزیدولی با آب مرغ خیلی خوشمزه تره.آب مرغی که برای این سوپ تهیه میکنید زردچوبه نداشته باشه چون در رنگ نهایی سوپ تاثیر میزاره اگر موقع سوپ بیش از حد غلیظ شدباشیر یا آب مرغ رقیق کنید بعدازاضافه کردن خامه سوپ اصلا نباید بجوشه وگرنه خامه میبره موقع سرو با کمی جعفری تازه تزیین کنید .

نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.