طرز تهیه نان سیر ویژه چیست ؟
نان باگت باسس گوجه فرنگی یا نان سیر ویژه یک ساندویچ اما با طعمی جدید است .
مواد لازم :
3 عدد نان کوچک باگت
مواد لازم برای سس :
3 عدد سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری
کره نرم 1.5 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 عدد
گوجه فرنگی کوچک پوره شده
ادویه ( نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، آویشن )
نصف دسته جعفری ریز خرد شده
1 فنجان چدار رنده شده
طرز تهیه :
کره در یک کاسه بریزید ، له میکنید روغن زیتون ، ادویه جات ، سیر ، گوجه فرنگی و جعفری را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید نان ها بدون بریدن کامل برش داده می شوند . سس آماده شده بین و روی نان ها پخش می شود . سپس پنیر بین برش ها قرار می گیرد . همین روند برای همه نان ها اعمال می شود . سپس نان ها را در سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید قرار می دهند . در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه می پزیم تا کمی برشته شود و پنیر چدار آب شود . ( مراقب باشید در مدت زمان کوتاهی پخته می شود ) نان های برشته به صورت گرم سرو می شوند . طعمی افسانه ای حتی در حالت سردش .
کارستان