طرز تهیه نان سیر ویژه چیست ؟

0

نان باگت باسس گوجه فرنگی یا نان سیر ویژه یک ساندویچ اما با طعمی جدید است .

مواد لازم :

3 عدد نان کوچک باگت

مواد لازم برای سس :

3 عدد سیر رنده شده

1 قاشق غذاخوری

کره نرم 1.5 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 2 عدد

گوجه فرنگی کوچک پوره شده

ادویه ( نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، آویشن )

نصف دسته جعفری ریز خرد شده

1 فنجان چدار رنده شده

طرز تهیه :

کره در یک کاسه بریزید ، له میکنید روغن زیتون ، ادویه جات ، سیر ، گوجه فرنگی و جعفری را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید  نان ها بدون بریدن کامل برش داده می شوند . سس آماده شده بین و روی نان ها پخش می شود . سپس پنیر بین برش ها قرار می گیرد . همین روند برای همه نان ها اعمال می شود . سپس نان ها را در سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید قرار می دهند . در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه می پزیم تا کمی برشته شود و پنیر چدار آب شود . ( مراقب باشید در مدت زمان کوتاهی پخته می شود ) نان های برشته به صورت گرم سرو می شوند . طعمی افسانه ای حتی در حالت سردش .

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.