12 علائم خرابی زغال استارت که لازم است بدانید

1

عیب یابی زغال استارت خودرو در ۱۲ حالت

عیب یابی استارت خودرو به دلیل عملکرد مهمی که در هنگام روشن شدن ماشین دارد از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. لازم به ذکر است که استارت خودرو به هر دلیلی که دچار مشکل شود و کارایی قبلی خود را نداشته باشد، از روشن شدن ماشین جلوگیری می‌کند.

12 علائم خرابی زغال استارت که لازم است بدانید

آموزش مکانیک و برق خودرو مکانیک خودرو خود باشیم مجله خودرو کارستان آموزش عیب یابی ماشین تعمیرات تخصصی پژو 206 آدرس تعمیرگاه های تهران دلایل روشن نشدن خودرو بهترین مکانیک تهران بهترین باطری ساز تهران دانش فنی خودرو

امروزه استارت خودرو ها به بخش مهمی در خودرو ها تبدیل شده است و برای اینکه فرایند استارت خودرو به درستی انجام شود و با چرخاندن کلید فرایند استارت خوردن خودرو ها آغاز شود در داخل بدنه استارت از زغال استارت استفاده می شود. یک از مواردی که باعث خود استارت نخوردن خودرو می شود خرابی زغال استارت خودرو است. علائم خرابی زغال استارت خودرو شامل موارد زیر است.

1.تمام شدن:

از علائم خرابی زغال استارت می توان به تمام شدن آن اشاره کرد.

 

2. کثیف شدن:

یکی دیگر از علائم خرابی زغال استارت این است که زغال‌های استارت کثیف شده باشند.

3. درگیری زغال استارت یا چسبندگی

ممکن است زغال های استارت به بدنه یا بخش های دیگر گیر کرده و یا چسبیده باشند.

4. شکسته شدن:

اگر زغال استارت شکسته باشد نشانه خرابی آن است.

5‌. اتصالی:

یکی دیگر از علائم خرابی زغال استارت زمانی اتفاق می افتد که استارت اتصالی کرده باشد. زغال ها آسیب دیده باشند.

6. جداشدن اتصال ها:

ممکن است اتصال سیم ها به زغال‌های استارت جدا شده باشند.

7. رسیدن زمان تعویض و خرابی زغال استارت:

علائم خرابی زغال استارت قیمت استارت پژو پارس تعمیرات تخصصی پژو پارس تعمیرات تخصصی سمند آموزش باز کردن استارت سمند آموزش تعویض ذغال استارت آموزش مکانیک و برق خودرو استارت نخوردن سمند عیب یابی استارت خودرو اجرت تعمیر استارت سمند

کارکرد بالای زغال‌ها، اگر مدت زمان زیادی از تعویض زغال‌های استارت گذشته است. در واقع باید هر ۱۰۰ هزار کیلومتر زغال‌های استارت تعویض شوند.

8. شکستگی یا خرابی درپوش:

یکی دیگر از علائم خرابی زغال استارت این است که در هنگام بسته شدن درپوش استارت زغال‌ها شکسته و یا سیم متصل به زغال‌ها قطع و دچار خرابی شود.

9. نچرخیدن استارت بعد از اتصال مستقیم:

یکی دیگر از علائم خرابی زغال استارت این است که استارت خودرو بعد از باز شدن و اتصال مستقیم به باطری همچنان کار نمی کند و نمی چرخد.

10. کثیفی زغال استارت:

کثیف و یا خراب بودن اتصالات زغال که به بدنه و پیچ های استارت زغال متصل می شوند.

11. قطع اتصال با بالشتک استارت:

ارتباط زغال استارت با بخش بالشتک های استارت قطع شده است.

12. خرابی بدنه اتصال:

وجود اتصال بدنه بین بالشتک متصل به زغال استارت و بدنه استارت نیز باید برسی شود.
هر کدام از نکات گفته شده ممکن است به ندرت اتفاق بیفتد ولی نکته مشخص در این خوبی های این است که ممکن است دیگر ماشین شما اصلاً استارت نخورد و یا اینکه با استارت زدن، خودرو روشن نشود. البته باید به این نکته مهم نیز توجه داشته باشید که هر موقع خودرو استارت نخورد دلیل بر این نیست که زغال‌های استارت دچار خرابی شده اند.

چرا ماشین استارت می خورد ولی روشن نمی شود ؟

استارت خوردن ماشین و متعاقب آن روشن نشدن آن یکی از مشکلاتی است که ممکن است برای هر راننده ای پیش بیاید. در ادامه علل استارت خوردن خودرو و روشن نشدن…

نحوه عملکرد استارت خودرو

ممکن است بخش های دیگر خودرو از قبلی فیوزها، باطری و یا حتی اتصالات برقی خودرو نیز دچار مشکل شده باشند. به همین دلیل بهتر است قبل از اینکه بخش استارت خودرو باز شود نگاهی به این بخش ها انداخته و صحت عملکرد و سلامت آن‌ها مطمئن شوید.
همچنین ممکن است علاوه بر علائم خرابی که در بالا ذکر کردیم موارد دیگری نیز در هنگام استارت زدن خودرو مشخص شود. این علائم ممکن است به راحتی قابل مشاهده و احساس باشند و آیا اینکه برای بررسی آن‌ها باید حتماً بخش استارت خودرو باز شود.

عیب یابی زغال استارت خودرو در ۱۲ حالت

منبع:afluxury.com

ممکن است شما دوست داشته باشید
1 نظر
  1. بشیر می گوید

    اینها که خود خرابی است نه علایم!!!!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.