جلوگیری از ریختن کباب کوبیده از سیخ
نکاتی که باعث جلوگیری از ریختن کباب کوبیده روی آتش می شود
اکثر ما توی زندگیمون حداقل یک بار تلاش کردیم که کباب کوبیده خانگی درست کنیم ولی بیشتر مواقع نمیتوانیم اون کبابی که مد نظرمون هست رو تهیه کنیم و گاهی پیش میاد کباب روی آتیش بریزه یا خیلی سفت بشه بنابراین در این مطلب تلاش کردیم تمام نکاتی که برای کباب زدن لازم است را آموزش دهیم.
نکات مهم کباب زدن :
حرارت اولیه آتش منقل گازی و یا ذغالی هنگامی که کباب ها را روی آن قرار میدهند باید خیلی زیاد باشد و باید با قدرت روی آتش زغال باد بزنید سیخ ها را باید تند تند پشت و رو کنید تا یک طرف آن بیشتر روی آتش نباشد. وقتی هم که گوشتها خودشان را گرفتند حرارت را کم کنید و یا باد زدن را به آرامی انجام دهید.
منبع : نمناک