آموزش پیتزا لقمه ای بدون فر با نان لواش

0

طرز تهیه پیتزا لقمه ای بدون فر

طرز تهیه لقمه پیتزایی طرز تهیه سمبوسه آموزش غذای خوشمزه آشپزی ساده سریع مجله آشپزی کتاب آشپزی

درست کردن روزمره غذاهای تکراری علاوه بر اینکه ممکن است خسته کننده باشد، در طولانی مدت آن ذوق و شوق برای خوردن را هم کاهش می دهد.

به هر حال اگر علاقمند به دستورات خلاقانه در عین سادگی هستید، پیشنهاد می کنم این لقمه پنیری های خوشمزه را امتحان کنید که معرکه است.

 

مواد لازم

● پیاز: یک عدد متوسط

● سیب زمینی: یک عدد متوسط

● گوشت چرخ کرده: 250 گرم

● قارچ: هشت عدد

● سوسیس نگینی خردشده: یک پیمانه

● پنیر پیتزا: به مقدار لازم

● نان لواش: نرم به مقدار لازم

ادویه ها

● نمک، آویشن، فلفل سیاه

● پودر پاپریکا، زرد چوبه

 

 طرز تهیه لقمه پیتزایی  طرز تهیه سمبوسه  آموزش غذای خوشمزه  آشپزی ساده سریع  مجله آشپزی  کتاب آشپزی

طرز تهیه :

(1) برای مواد میانی؛ ابتدا سیب زمینی ها رو نگینی خرد کرده، سرخ کنید و کنار بگذارید

(2) پیاز رو هم نگینی خرد کرده و تفت بدهید، وقتی سبک شد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید

(3) در این مرحله سوسیس ها رو هم نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کرده و کمی هم بزنید تا کمی تفت بخورد

(4) حالا نوبت اضافه کردن ادویه ها شامل؛ نمک، آویشن، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زرد چوبه می باشد و در ادامه قارچ های نگینی شده را هم اضافه کنید و هم بزنید

(5) قارچ ها وقتی تفت خوردند، سیب زمینی های سرخ شده را می ریزیم و در آخر یک قاشق غذاخوری رب اضافه کرده، هم بزنید تا خوش رنگ شود

(6) حالا همه مواد را داخل آب کش یا ضافی می ریزیم تا تمام روغن آن کشیده شود

(7) نان لواش را طبق تصویر زیر برش زده و سپس اول مواد رو بریزید و بعد پنیرا پیتزا، سپس ببندید و کنار بگذارید

(8) ماهیتابه را روی حرارت قرار بدهید سپس روغن مایع را بریزید وقتی داغ شد، دو طرف لقمه ها را سرخ کنید

(9) بعد از اینکه لقمه ها طلایی شد، از داخل تابه بردارید و بگذارید داخل توری تا روغن اضافی اش کشیده شود سپس نوش جان کنید

منبع : فتوکده

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.