طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی بدون فر

0

طرز تهیه کیک بستنی شکلاتی بدون فر

کیک بستنی از خوشمزه ترین کیک های مناسبتی هست که برای تولد ها یا مناسبت های مختلفی چون سالگرد ازدواج و جشن ها بسیار گزینه مناسبی می باشد

این کیک در عین حال که بسیار متفاوت و خوشمزه است ، هیچ نیازی به فر و همزن ندارد و براحتی با قابلمه آماده می شود

طرز تهیه کیک بستنی آموزش پخت کیک خوشمزه طرز تهیه کیک خونگی طرز تهیه کیک بدون فر آموزش پخت کیک شکلاتی مجله آشپزی کتاب آشپزی نکات ریز آشپزی فوت و فن آشپزی آشپزی ساده سریع

آموزش کیک بستنی یخچالی خوشمزه

مواد لازم

● آرد قنادی: یک و یک سوم لیوان

● پودر کاکائو: 2 ق غ

● شکر: یک لیوان

● تخم مرغ: 3 عدد

● شیر یا آب: نصف لیوان

● روغن مایع: نصف لیوان

● بکینگ پودر: 2 ق چ

● وانیل: نصف ق چ سر خالی

● بستنی: 250 تا 300 گرم

● پودر ژلاتین: 1 ق غ + یک سوم لیوان آب

● موز: 1 عدد به دلخواه

 

مواد سس شکلاتی

● خامه صبحانه: 80 تا 100 گرم

● شیر: 6 ق غ

● شکلات تخته ای: 50 گرم

 

طرز تهیه

(1) ابتدا تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود، بعد بهش روغن و شیر را اضافه و مخلوط کرده تا یکدست شود

(2) مخلوط آرد و بیکینگ پودر را که از قبل الک کرده طی دو مرحله به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود ، سپس کنار می گذاریم تا به غلظت برسد

(3) حالا کف قابلمه یا ماهیتابه را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم، سپس مواد کیک را ریخته و روی حرارت ملایم با شعله پخش کن و دم کنی اجازه می دهیم بپزد

(4) بعد از 45 تا 1 ساعت، کیک را با یک سیخ چوبی تست کنید، اگر تمیز بیرون آمد، کیک پخته است

(5) حالا یک قاشق پودر ژلاتین را با یک مقدار آب مخلوط کرده و روی بخار کتری گذاشته تا دونه هاش حل شود، اینو برای مخلوط کردن با بستنی می خواهیم

(6) بعد از خنک شدن کیک، روشو به دقت برش می زنیم و کنار می گذاریم چون بعدا نیاز داریم، سپس داخل کیک رو خالی می کنیم بطوری که به دیواره ها آسیب نرسد

(7) حالا بستنی را داخل ظرفی ریخته و پودر ژلاتینی که ذوب شده و یک مقدار از دما افتاده را اضافه کرده و سریع مخلوط می کنیم و به داخل کیکی که خالی کردیم می ریزیم، می توانید از میوه ها هم اضافه کنید که ما از موز استفاده کردیم

(8) حالا رویه کیک که اول کار با دقت برش زدیم را می گذاریم و کیک را به داخل یخچال منتقل کرده و به مدت 6 تا 7 ساعت اجازه می دهیم خودشو بگیرد

(9) برای سس رویه کیک هم، خامه را با کمی شیر روی گاز در حدی که گرم شود مخلوط می کنیم، سپس شعله را خاموش کرده و یک تیکه شکلات تخته ای داخلش می اندازیم و هم می زنیم تا آب شود

(10) حالا سس مون رو هم به داخل یخچال منتقل می کنیم و بعد از خنک شدن، روی کیک می ریزیم و دوباره به یخچال منتقل می کنیم تا سفت شود

(11) کیک خوشمزه ما آماده میل کردن ست.

 

نکته ها

● در اندازه گیری مواد منظور از لیوان ، لیوان دسته دار فرانسوی هست

● می توانید پودر کاکائو رو حذف کنید و بجاش فقط 2 ق غ آرد به مواد اضافه کنید

● پخت روی گاز به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت با شعله پخش کن و حرارت ملایم و دمکنی نیاز است

● برای پخت در فر به مدت 45 دقیقه در دمای 170 درجه کافیست

● برای تزیین حتما نباید از سس شکلات استفاده کنید ، می تونید با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ، مثل پودر قند

● بعد از اضافه کردن بستنی بزارید هفت هشت ساعت داخل فریزر بماند تا بستنی کامل سفت بشود.

منبع : فتوکده

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.