گریس نسوز چیست و چه کاربردی دارد ؟

0

گریس نسوز مخصوص بلبرینگ ،گریس نسوز حرارت بالا ،گریس نسوز ایرانی ،گریس نسوز کاسپین ،گریس نسوز چیست؟ گریس چه کاربردی دارد ؟

گریس نسوز ماده‌ای جامد از ترکیب یک نوع غلظت دهنده با روغن است که از افزودنی‌هایی جهت بالابردن خاصیت این نوع گریس‌ها استفاده می‌شود و در دمای طبیعی، این گریس ها به شکل نیمه جامد و جامد هستند.

انواع گریس نسوز گریس نسوز چیست گریس کاری بلبرینگ گریس کاری پراید گریس و روغن صنعتی روان کننده های صنعتی گیریس کاری بلبرینگ ژامبون گریس مخصوص بلبرینگ چرخ fire resistant grease

از ترکیب یک نوع غلظت دهنده با روغن، ماده‌ای جامد حاصل می‌شود که گریس نسوز نامیده می شود. همچنین از افزودنی هایی نیز جهت بالابردن خاصیت این نوع گریس‌ها استفاده می گردد. در دمای طبیعی، این گریس ها به شکل نیمه جامد و جامد هستند. شش گروه اطلاعات در نامگذاری گریس مورد استفاده قرار می گیرد که قابل شناسایی با اعداد و حروف مختلف هستند. این شش گروه مربوط می شوند به:

  • نوع کاربرد گریس
  • مواد افزودنی (در صورت بکارگیری)
  • نوع روغن های مورد استفاده پایه سنتتیک(در صورت بکارگیری)
  • گرید گریس
  • حداکثر دمای مجاز عملیاتی
  • حداقل دمای مجاز عملیاتی

خواص شیمیایی گریس نسوز چیست؟

تولید گریس نسوز از مخلوط کردن غلظت دهنده ای مانند صابون فلزی به همراه روغن صنعتی که یک روان کننده محسوب می شود، صورت می گیرد. غلظت دهنده ها از هیدروکربن‌هایی تشکیل شده اند که دارای ۵۰ تا ۶۰ و یا حتی خیلی بیشتر از ۸۰ اتم کربن هستند. غلیظ کننده های لیتیومی بهترین مقاومت حرارتی را گریس های نسوز می دهند. برای مثال می توان به گریس لیتیوم کمپلکس پترو پرند پارت اشاره کرد.

منظور از روغن پایه در ساخت گریس نسوز چیست؟

۹۰ درصد از وزن گریس ها شامل روغن پایه بوده و نقشی اساسی را در روانکاری بلبرینگ‌ها ایفا می کنند. این روغن یا شامل روغن های پایه صنعتی یا روغن های پایه معدنی است. از روغن های پایه صنعتی در مواقعی که به دما و پایداری زیاد نیاز باشد استفاده می گردد و در مواقع عادی و وقتی که به دما و ویسکوزیته اندک نیاز باشد، روغن پایه معدنی به کار می رود.

مهم ترین ویژگی گریس نسوز که می توان به آن اشاره نمود، گرانروی روغن پایه در آن است که استفاده از آن به این دلیل که روانکار میان اجزاء غلتکی و گردشی باقی بماند و همچنین در حداکثر دمای کاری بلبرینگ از مماس شدن مستقیم آنها جلوگیری نماید، صورت می گیرد.

نحوه عملکرد گریس نسوز

 انواع گریس نسوز گریس نسوز چیست گریس کاری بلبرینگ گریس کاری پراید گریس و روغن صنعتی روان کننده های صنعتی گیریس کاری بلبرینگ ژامبون گریس مخصوص بلبرینگ چرخ fire resistant grease

در صورتی که امکان روانکاری مکرر اجزا و قطعاتی همچون قطعات متحرک جلوبندی اتومبیل به وسیله روانساز مایع وجود نداشته باشد یا از لحاظ اقتصادی به صرفه نباشد، از گریس نسوز استفاده می گردد. گریس ها از قابلیت پاک کنندگی و خنک کنندگی همچون روغن ها برخوردار نیستند. بدون بکارگیری گریس، امکان کار کردن خیلی از نیروهای مولد حرکت وجود ندارد.

به طور کلی، گریس در مقایسه با روانکار های دیگر، کمتر مورد استفاده قرار می ‌گیرد. اما ارزش فوق ‌العاده ‌ای دارد، به طوری که هیچ موادی نمی ‌تواند جایگزین آن شود. در ادامه، به مزایا و کاربرد های مختلف آن می پردازیم. همچنین برای کسب اطلاعات تخصصی در زمینه گریس و روانکار های صنعتی می توانید به وبلاگ پترو پرند پارت مراجعه کنید. آدرس: px۳lube.com

  • در واقع روانکاری با استفاده از این ماده، شامل تعداد دفعات کمتری نسبت به روغن است که موجب صرفه‌ جویی در هزینه‌ ها و کاهش تعمیرات می گردد و یک مزیت برای آن به حساب می ‌آید. خصوصاً در مواقعی که ماشین آلات مختلف از قبیل بلبرینگ ها، موتور هایی که بر روی سقف نصب شده‌ اند و خطوط محرکه غیر قابل دسترسی باشند.
  • گریس یک عایق بسیار خوب در مقابل ورود گرد و غبار به ماشین ‌آلات و خروج مواد دیگر از آن است.
  • بهره گیری از این ماده، جهت آب بندی قطعات و کاسه نمدها با هزینه کم، به بهترین نحو انجام می گیرد. ولی اگر آب بندی با روغن صورت پذیرد، به علت ایجاد اصطکاک بیشتر، نیاز به انرژی بالاتری خواهد داشت.
  • روانکاری گریس نسبت به روغن، مدت زمان بیشتری به طول می انجامد و بعضی از آنها به گونه ای تولید می گردند که به شکل آب بندی در قطعات باقی می ‌مانند و عمر مفید آنها بستگی به طول عمر قطعه مربوطه دارد.
  • در صورتی که قطعه ای مورد استفاده قرار نگیرد، روانکار از آن خارج می شود که از گریس، جهت جلوگیری از زنگ زدگی قطعه بهره می‌ گیرند. برخی از انواع آها در هنگام شروع به کار دستگاه، اصطکاک کمتری را ایجاد می نمایند. همچنین یک سری مشکلات روانکاری که در مجاورت آب وجود دارد را به نحو مطلوبی برطرف می کنند.
  • از آنجایی که این ماده با ارزش به عنوان یک لایه نرم در بین قطعات استفاده می‌شود، لذا سر و صدا را کاهش می دهد و باعث روان تر کار کردن دستگاه های مختلف از جمله چرخ دنده های بزرگ می گردد.

گریس نسوز و موارد مصرف آن

معمولا گریس ‌ها در هر دمایی مورد استفاده قرار می گیرند. اما کارایی روغن ها در یک دمای مشخصی صورت می‌ پذیرد. در ماشین آلاتی که در دما های بالا، سرعت پایین، شرایط عملیاتی دشوار و شوک‌ های همیشگی کار می‌ کنند و همچنین یاتاقان هایی که دارای گردش محوری معکوس هستند، از این روانکار به جای روغن بهره می گیرند. بر این اساس، در دستگاه‌ هایی که زنگ زدگی و فرسودگی دارند نیز از گریس لیتیوم که خاصیت غیر خورندگی دارد استفاده می شود.

گریس نسوز چیست و چه کاربردی دارد؟

 

انواع گریس نسوز گریس نسوز چیست گریس کاری بلبرینگ گریس کاری پراید گریس و روغن صنعتی روان کننده های صنعتی گیریس کاری بلبرینگ ژامبون گریس مخصوص بلبرینگ چرخ fire resistant grease

گریس نسوز چیست؟ گریس نسوز نوعی روان کننده قطعات صنعتی است که برای مقاومت در برابر دما های بالا و شرایط سخت عملیاتی در محیط های صنعتی طراحی شده است. گریس معمولی توانایی تحمل دما و فشار های بالاتر را ندارد و در مقابل مواد شیمیایی خورنده هم کارایی لازم نخواهد داشت. بنابراین با خرید انواع گریس نسوز می توانید این مشکلات را بر طرف سازید.

در مورد قیمت گریس نسوز باید بگوییم که همیشه قیمت، گویای کیفیت و کاربرد بالای آن روانکار حساب نمی آید. محصولات تقلبی و فیک در بازار وجود دارند که هنگام خرید از اصل بودن کالا مطمئن شوید.

در ضمن شرکت های سازنده گریس نسوز، محصولات روانساز را با قیمت های استاندارد به فروشگاه ها عرضه می دارد تا با مشخص بودن قیمت، فروشندگان نامعتبر، گریس را بالاتر از رنج قیمتی به فروش نرسانند. با این حال باز هم نمی توان گفت که حتماً قیمت ها در همه جا ثابت است ولی شما می توانید از طریق مراکز معتبر اقدامات لازم را انجام دهید. در ادامه این مقاله نگاهی دقیق تری به خواص، کاربرد ها و مشخصات گریس نسوز صنعتی خواهیم داشت.

کاربرد گریس نسوز صنعتی در طیف گسترده ای از صنایع مشاهده می شود که در زیر معرفی کرده ایم:

  1. مواد نسوز: در ساخت مواد نسوز مانند آجر نسوز و پوشش کوره استفاده می شود.
  2. تولید فولاد: در صنعت فولاد برای روانکاری تجهیزاتی مانند کوره بلند، ملاقه و کارخانه نورد استفاده می شود.
  3. تولید شیشه: در صنعت شیشه برای روانکاری قالب های شیشه و سایر تجهیزات استفاده می شود.
  4. ریخته گری: در ریخته گری برای روانکاری قالب ها و جعبه های هسته استفاده می شود.
  5. تولید سیمان: در صنعت سیمان برای روانکاری تجهیزاتی مانند کوره و آسیاب گلوله ای استفاده می شود.

کاربرد گریس نسوز در صنایع را مشاهده نمودید که به عنوان یک محصول روانساز خوب باید بدانید، گریس ها سهم زیادی در کاهش ساییدگی و اصطکاک سطوح میان قطعات دستگاه دارد.

انواع گریس نسوز صنعتی

 انواع گریس نسوز گریس نسوز چیست گریس کاری بلبرینگ گریس کاری پراید گریس و روغن صنعتی روان کننده های صنعتی گیریس کاری بلبرینگ ژامبون گریس مخصوص بلبرینگ چرخ fire resistant grease

گریس نسوز چیست و چه انواع دارد؟ ماده ای ژلاتینی شکل با تحمل فشار و دما بالا است که از انواع گریس نسوز برای کاربرد ها و شرایط کاری خاص استفاده می شود. امروزه گریس ها تنوع بسیاری دارند و بر اساس کاربرد و انتظاری که از آن ها می رود در انواع مختلفی تولید و عرضه می شوند. پر کاربردترین آن ها شامل:

  • گریس های لیتیومی
  • گریس سیمان
  • گریس صنایع غذایی
  • گریس نسوز
  • گریس صنعت خودرو و غیره

گریس نسوز با برند های مختلفی طراحی شده است که در ادامه سه تا از مهمترین انواع گریس نسوز رایج در صنایع را معرفی می کنیم:

  • گریس پایه بنتونیت: گریس پایه بنتونیت نوعی گریس صنعتی که از خاک رس بنتونیت و یک روغن مصنوعی ساخته شده است. این نوع روانکار ها برای کاربرد هایی با نیاز به مقاومت در برابر دمای بالا و مقاومت در برابر آب، استفاده می شود.
  • گریس پایه سیلیکون: گریس پایه سیلیکون از روغن سیلیکون و یک عامل غلیظ کننده ساخته می شود. عموماً برای کاربرد هایی با دمای بالا استفاده می شود و می تواند تا دمای 600 درجه فارنهایت را تحمل کند.
  • گریس پایه لیتیوم: از صابون لیتیوم و یک روغن مصنوعی ساخته شده و برای کاربرد هایی که نیاز به مقاومت در برابر دمای بالا و ظرفیت تحمل بار دارند، استفاده می شود.

اگر بخواهیم تعریفی جامع و کاملی از گریس نسوز چیست را ارائه دهیم، باید گفت که گریس ماده ای نیمه جامد بوده که از ترکیبات نفتی، صابون یا پر کننده ها و افزودنی ها تشکیل می شود.

گریس لیتیومی چیست؟

گریس لیتیومی چیست؟ گریس لیتیوم از آن دسته روانکارهای عالی و کاربردی برای انواع مصارف صنعتی و خانگی بوده که برای صنعت های گوناگون اعم از صنعت فولاد، هوافضا، راه آهن، خودروسازی و ماشین آلات سنگین و غیره کارایی دارد.

هر گریس بسته به مواد افزاینده و غلظت دهنده هایی که در آن استفاده شده برای کاربرد های گوناگون به کار می رود. در کل گریس لیتیوم جزء پر مصرف ترین گریس های موجود در صنایع جهانی هستند و علت این محبوبیت این است که در برابر آب مقاوم بوده و کیفیت و مرغوبیت آن نیز کارایی را بالا برده است.

قابلیت چسبندگی بالای گریس به فلز ها از دیگر ویژگی های منحصر به فرد گریس پایه لیتیوم است. در واقع کارایی این روانکار به قدری زیاد است که برای غلیظ کردن روغن های صنعتی می توانید از آن استفاده کنید. با این همه دلایل انتخاب این نوع گریس به عنوان روانکار مناسب در صنایع از دوام و عمر طولانی تری نسبت به روغن برخوردار است.

گریس لیتیوم کمپلکس نسوز

ممکن است اسم گریس لیتیوم کمپلکس نسوز را کمتر کسی شنیده باشد، به همین علت کمتر به چشم می آید. به هر حال میتوان آن را از پر کاربرد ترین روانکار ها در صنایع بزرگ و کوچک با قابلیت مصرفی بالا دانست.

همچنین یکی از بهترین ویژگی کاربردی گریس لیتیوم کمپلکس این است که در صنایع مختلف چه در مصارف خانگی برای روانکاری درب و پنجره، کشو ها و چه در مصارف صنعتی برای روانکاری و محافظت از قفل، لولا، ریل های مسیر صندلی، باطری، اتصالات و غیره می توان بهترین استفاده را داشته باشیم.

روان کننده سیمان چیست؟

روان کننده سیمان در صنایع سیمان با نام تجاری گریس چرخ دنده باز شناخته شده است که به عنوان یکی از انواع گریس آلومینیوم کمپلکس نیز محسوب می شود تا در صنعت سیمان نقش بسیار مهمی را ایفا کند. بهتر است از گریس سیمان برای روانکاری چرخ دنده های باز در دما های زیاد و فشار های بالا با سرعت پایین استفاده شود.

قدرت روان کننده سیمان یا گریس آلومینیوم کمپلکس، تحت شرایط سخت بسیار بالا است. به همین دلیل می توانیم آن را بر روی سطح سیمان نیز اسپری کنیم تا مستحکم بماند و از آنجایی که این روانکار مقاومت بالایی در برابر دما های بالا از خود نشان داده توانسته به مهم ترین گریس صنعت سیمان مبدل شود.

خواص گریس نسوز صنعتی

گریس نسوز صنعتی، نوعی روانساز جهت کاهش اصطکاک و ساییدگی میان دو قطعه است که از مواد خاص برای مقاومت در برابر دما، فشار و مواد شیمیایی خورنده طراحی شده است. خواص گریس نسوز صنعتی عبارتند از:

  • مقاومت در برابر درجه حرارت بالا: گریس نسوز صنعتی می تواند دما های بین 500 درجه فارنهایت تا 2000 درجه فارنهایت را تحمل کند و برای کاربرد های صنعتی با دمای بالا مناسب است.
  • مقاومت شیمیایی: به دلیل خواص گریس نسوز، می توان قطعات را در برابر طیف وسیعی از مواد شیمیایی خورنده نظیر اسید ها، قلیایی ها و حلال ها محافظت نمود.
  • مقاومت در برابر آب: این نوع گریس ها در برابر آب بسیار مقاوم است و در محیط های مرطوب می تواند خاصیت روان کنندگی خود را حفظ کند.
  • ظرفیت باربری: گریس های نسوز ظرفیت باربری بالایی داشته و بار های سنگین را بدون شکستگی تحمل می کند.
  • خواص ضد سایش: گریس حاوی مواد افزودنی مخصوصی است که هنگام بکارگیری دارای خاصیت ضد سایشی عالی است. این محصول از تماس فلز با فلز جلوگیری می کند و اصطکاک را به راحتی کاهش می دهد.

گریس ها از روغن های پایه مثل سنتتیک، غلظت دهنده ها مثل پلیمر و افزاینده های خاص برای ایجاد خواص جدید به گریس نسوز تشکیل می شوند.

مشخصات گریس نسوز

 انواع گریس نسوز گریس نسوز چیست گریس کاری بلبرینگ گریس کاری پراید گریس و روغن صنعتی روان کننده های صنعتی گیریس کاری بلبرینگ ژامبون گریس مخصوص بلبرینگ چرخ fire resistant grease

از مشخصات گریس نسوز صنعتی خوب می توانیم به 5 مورد زیر اشاره کنیم؛ چرا که نسبت به روان کننده های معمولی از ویژگی های بهتری برخوردار هستند.

  1. عمر تجهیزات بهبود یافته: این روانکار های با کاهش سایش و اصطکاک شده از خرابی و تعمیرات پرهزینه جلوگیری می کند تا در نهایت باعث افزایش عمر تجهیزات شود.
  2. کاهش زمان از کار افتادگی: با به حداقل رساندن خرابی تجهیزات و نیاز های تعمیر و نگهداری به کاهش زمان خرابی کمک می کند.
  3. افزایش راندمان: کارایی تجهیزات را با کاهش اصطکاک و ساییدگی بهبود می بخشد. در نتیجه برای مصرف انرژی کمتر و بهره وری بسیار مفید است.
  4. ایمنی افزایش یافته: ایمنی در محیط های صنعتی با کاهش خطر خرابی تجهیزات و خطرات مرتبط بهبود می یابد.
  5. صرفه جویی در هزینه: گریس می تواند با کاهش زمان خرابی تجهیزات، هزینه های تعمیر و نگهداری و نیاز به تعمیرات گران قیمت، باعث صرفه جویی در هزینه شود.

گریس نسوز حرارت بالا

پیش تر گفتیم که گریس نسوز چیست و برای دستگاه هایی حرارت های بالا کاربرد دارد. گریس نسوز حرارت بالا در دما های بالا به صورت پایدار و یکپارچه عمل می کند و با افزایش دما، اختلالی در روانکاری آن به وجود نمی آورد. در واقع بیشتر گریس ها همانند مانع محکمی در برابر ورود گرد و غبار هستند. این محصولات در دمای مختلف کارکرد گوناگونی دارند، در حالی که روغن های صنعتی کارکرد معینی در دما های مختلف دارند.

بنابراین در مواقعی که ماشین آلات دچار سایش و خوردگی شده اند، گریس نسوز حرارت بالا کارایی بهتری دارد. به علاوه گریس ها همانند یک لایه نرم بین قطعات قرار می گیرند و باعث کاهش صدا و ارتعاش می شوند. این نوع روانکار ها در دستگاه‌ هایی با فشار بسیار زیاد، دمای نسبتا بالا و سرعت پایین بهتر عمل می‌ کند.

همچنین از گریس ها برای پیشگیری از زنگ زدگی قطعه ها استفاده می شود، در کل می توان گفت استفاده از گریس ها در مقابل استفاده از روغن صنعتی کم هزینه تر است.

شرکت های تولید کننده گریس نسوز

شرکت های تولید کننده گریس نسوز چیست؟ شرکت های بسیاری اقدام به تولید گریس های نسوز کرده اند که در زیر لیست بهترین گریس نسوز بازار را معرفی می کنیم:

  • گریس skf
  • گریس total
  • گریس shell
  • گریس fuchs
  • گریس molykote
  • گریس پارس
  • گریس بهران

از میان گریس های ذکر شده شرکت بهران و پارس از تولید کنندگان داخلی معتبری هستند که شما می توانید هر نوع گریسی را که بخواهید از ما تهیه کنید.

تمامی گریس های معرفی در شرکت فیدار اویل با قیمت های منصفانه موجود می باشد. برای خرید و یا دریافت اطلاعات بیشتر می توانید در بخش دسته بندی محصولات آن ها را مشاهده کنید. در صورت انتخاب با شماره ۶۶۶۴۵۱۰۹-۰۲۱ تماس بگیرید تا اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهند.

گریس ها دارای انواع بسیار زیادی با برند های خارجی و ایرانی می باشند که قیمت آن به نوع مشخصات، برند و حجم مصرفی بستگی دارد. شرکت های تولید کننده گریس نسوز، با توجه به استاندارد های روز دنیا محصولات روانکاری را به بازار عرضه کرده تا با بررسی مشخصات گریس نسوز بهترین خرید را داشته باشید. برای استعلام موجودی می توانید در سایت ما نمایندگی گریس نسوز در تهران و سایر شهرستان ها، محصول خود را جستجو نمایید و همچنین علاوه بر آن اقدام به دریافت لیست قیمت گریس نسوز نمایید.

گریس نسوز مخصوص بلبرینگ

روان کننده های صنعتی انواع روغن موتور خاصیت روغن موتور سینولکس ویژگی های روغن موتور خوب مجله مکانیک گریس کاری خودرو گریس کاری بلبرینگ انواع گریس نسوز گریس نسوز چیست

گریس skf، فوکس و مولیکوت بهترین گریس نسوز مخصوص بلبرینگ شمرده می شود. بلبرینگ بر اساس سرعت کارکرد، شرایط کاری و ابعاد آن از روانکار استفاده می کند.شاید ندانید که تقریباً بین 80 تا 90 درصد گریس از روغن پایه تشکیل شده است، به همین خاطر مهمترین نقش را در پایداری دما دارد. مابقی شامل غلیظ کننده و افزودنی های جهت ایجاد کارایی خاص در گریس است.

تنوع گریس برای روانکاری زیاد است، درحالی که برخی گریس ها فاقد کیفیت اصیل هستند و بهتر است از مراکز معتبر دریافت شود. مثلاً خرید و فروش انواع روغن های صنعتی نظیر روغن برش بهران و گریس ها در برند های بسیار معتبر نظیر خرید گریس فوکس و خرید گریس مولیکوت نیز به مشاهده از سایت ما بپردازید.

علاوه بر تحمل پذیری در دما بالا، شما می توانید از گریس نسوز مخصوص بلبرینگ در شرایط دمایی پایین نیز استفاده نمایید. یکی از ویژگی های این محصولات عدم ورود آلودگی به بخش روانکاری است. با بکار گیری این محصولات می توانید بلبرینگ را از خوردگی و زنگ زدگی دور کنید./فیدار اویل

کارستان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.