طرز تهیه گراتن پاستای خوشمزه
# گراتن پاستا
مواد لازم:
پیاز یک عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
قارچ ۳یا ۴عدد
ماکارانی فرمی یک بسته
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
نمک فلفل زرد چوبه آویشن و پاپریکا به مقدار لازم
فلفل دلمه یک عدد متوسط
مواد لازم برای سس پاستا:
آرد یک قاشق غذا خوری
شیر یک لیوان
کره (۳۰تا ۴۰ گرم)
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز را خورد کرده و در روغن تفت بدید بعد از طلایی شدن گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید و ادویه مورد نظر(نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا) بهش اضافه کنید رنگ گوش تغییر کرد قارچ های خورد شده و فلفل دلمه خوردشده را بهش اضافه کنید و تفت بدید کمی رب اضافه و بذارید به روغن بیوفته و زیرش رو خاموش کنید بزارید کنار
پاستا رو بجوشونید و بعد ابکشی کنید و بذارید کنار
برای درست کردن سس سفید یک قاشق آرد و به یک لیوان شیر اضافه کنید رو شعله هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه نمک و فلفل را اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید و کره را به آن اضافه کنید.
پاستا را با سس گوشتی و مقداری پنیر پیتزا مخلوط کنید.کف ظرف پیرکس را با سس سفید تهیه شده آغشته کنید و مخلوط پاستاها گوشتی رو بریزید روش و دوبار باقی سس سفید و در نهایت روشو با پنیر پیتزا بپوشونید و قرارش بدین در فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت ۵دقیقه آخر گریل روشن کنید روش طلایی بشه.
+(می تونید به جای یک مرحله ریختن پاستا ها اگه موادتون زیاد بود در چند مرحله انجام بدید به این شکل اول کف ظرف سس سفید بعد پاستاها دوباره سس سفید و بعد پنیر پیتزا و دوباره پاستا و به ترتیب مراحل قبل انجام بدید.) نوش جان
#کارستان