طرز تهیه گراتن پاستای خوشمزه

0

#  گراتن  پاستا 

 

مواد لازم:

پیاز یک عدد

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

قارچ ۳یا ۴عدد

ماکارانی فرمی یک بسته

پنیر پیتزا به میزان دلخواه

نمک فلفل زرد چوبه  آویشن و پاپریکا به مقدار لازم

فلفل دلمه یک عدد متوسط

 

مواد لازم برای سس پاستا:

آرد یک قاشق غذا خوری

شیر یک لیوان

کره  (۳۰تا ۴۰ گرم)

نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

پیاز را خورد کرده و در روغن تفت بدید بعد از طلایی شدن گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید و ادویه مورد نظر(نمک فلفل زردچوبه اویشن پاپریکا) بهش  اضافه کنید  رنگ گوش تغییر کرد قارچ های خورد شده و فلفل دلمه  خوردشده را بهش اضافه کنید و تفت بدید کمی رب اضافه و بذارید به روغن بیوفته و زیرش رو خاموش کنید بزارید کنار 

پاستا رو بجوشونید و بعد ابکشی کنید و بذارید کنار

برای درست کردن سس سفید یک قاشق آرد و به یک لیوان شیر اضافه کنید رو شعله هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه نمک و فلفل را اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید و کره را به آن اضافه کنید.

پاستا را با سس گوشتی و مقداری پنیر پیتزا مخلوط کنید.کف ظرف پیرکس را با سس سفید تهیه شده آغشته کنید و مخلوط پاستاها گوشتی رو بریزید روش و دوبار باقی سس سفید و در نهایت روشو با پنیر پیتزا بپوشونید و قرارش بدین در فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت ۵دقیقه آخر گریل روشن کنید روش طلایی بشه.

+(می تونید به جای یک مرحله ریختن پاستا ها اگه موادتون زیاد بود در چند مرحله انجام بدید به این شکل اول کف ظرف سس سفید بعد پاستاها دوباره سس سفید و بعد پنیر پیتزا و دوباره پاستا و به ترتیب مراحل قبل انجام بدید.) نوش جان

#کارستان

 

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.