طرز تهیه اسفناج پلو چیست ؟
در این قسمت میخوایم طرز تهیه اسفناج پلو را آموزش دهیم
۱- برای توپک های مرغ :
مواد لازم:
۲۵۰ گرم گوشت مرغ چرخ شده
۱ پیاز رنده شده آب گرفته
۲ قاشق آرد سوخاری
نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا
۱ قاشق زعفران غلیظ دم شده
۱ قاشق ریحون خشک
طرز تهیه : همه ی مواد راخوب با هم مخلوط کنید و ورز بدید و توپک های کوچیکی درست کنید و تو روغن چند قاشق زعفران دم شده سرخ کنید و کنار بذارید.
۲- برای پلو :
مواد لازم:
300 گرم اسفناج
1قاشق آب نارنج
3 پیمانه برنج
3 عدد پیاز بزرگ
نصف استکان زعفران دم کرده
روغن و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :۳۰۰ گرم اسفناج رو تمیز بشورید خرد کنید تو تابه بریزید تا بپزه و آبش کامل کشیده بشه بعد کمی روغن و نمک و ۱ قاشق آب نارنج بهش اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت بدید و کنار بذارید .
۳ پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید کمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه تهدیگ بذارید یک لایه برنج آبکش شده ولایه بعد اسفناج پخته شده و دوباره برنج آبکش شده و زعفران دم شده بدید و بذارید دم بکشه .
تو این فاصله یه پیازداغ فراوون آماده کنید :
۲ یا ۳ تا پیاز درشت رو ریز خرد کرده با روغن سرخ کنید بعد توپک های سرخ شده رو به پیازداغ اضافه کنید و تفت بدید بعد از حدود ۴۵ دقیقه پلواسفناج شما آماده اس با پیازداغ و توپک مرغ مخلوط کنید
نکته: حتما برای این پلو از پیازداغ فراوون استفاده کنید که عطر و طعم بی نظیری به پلوتون میده