طرز تهیه کیک نسکافه چیست ؟
کیک نسکافه یک کیک عالی است مخصوص اونایی که عاشق نسکافه اند.
مواد لازم :
- تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
- آرد قنادی ۲ و ۱/۲
- لیوان شکر ۱ و ۱/۲
- لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- روغن مایع ۳/۴ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- نسکافه گلد ۱ قاشق غذاخوری اگه نداشتین ( پودر کافی میکس ۱ شاسه بریزید )
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کشدار و حجیم بشود ، بعد روغن رو ریخته و ۱ دقیقه دیگر میزنیم . پودرنسکافه رو توی شیر ریخته و شیر رو چند دقیقه روی حرارت میگذاریم تا نسکافه داخلش حل بشود. ( نمی خوایم بجوشه ، ولرم بشود کافیه ) شیر رو هم داخل ملات کیک ریخته و ۳۰ ثانیه هم میزنیم .
حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو توی دو مرحله به ملات کیک اضافه میکنیم و دورانی با لیسک فولد میکنیم .
قالب رو با کره چرب کرده و بعد آرد پاشی میکنیم . ملات کیک رو توش میریزیم و برای ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه میپزیم .
کیک که خنک شد روش رو با نصف لیوان شیر و ۱ قاشق سوپخوری شکر مخلوط میکنیم و می ریزیم روی کیک بعد یک لایه ی خیلی نازک خامه فرم گرفته میزنیم ، موز حلقه شده میچینیم گردو میریزیم و روشون رو خامه فرم گرفته ماسوره میزنیم و نهایتا هم یک مقدار نسکافه رو الک می کنیم روی خامه ها تا عطر نسکافه غالب بشود.