طرز تهیه کیک نسکافه چیست ؟

0

کیک نسکافه یک کیک عالی است مخصوص اونایی که عاشق نسکافه اند.

مواد لازم :

  1. تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
  2. آرد قنادی ۲ و ۱/۲
  3. لیوان شکر ۱ و ۱/۲
  4. لیوان بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
  5. وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  6. روغن مایع ۳/۴ لیوان
  7. شیر ۱ لیوان
  8. نسکافه گلد ۱ قاشق غذاخوری اگه نداشتین ( پودر کافی میکس ۱ شاسه بریزید )

طرز تهیه :

طرز تهیه کیک نسکافه طرز تهیه کیک نسکافه آموزش پخت کیک خوشمزه آموزش پخت کیک خوشمزه ترفندهای آشپزی ترفندهای آشپزی کتاب آشپزی کتاب آشپزی مجله آشپزی مجله آشپزی

ابتدا تخم مرغ ها و وانیل و شکر رو ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کشدار و حجیم بشود ، بعد روغن رو ریخته و ۱ دقیقه دیگر میزنیم . پودرنسکافه رو توی شیر ریخته و شیر رو چند دقیقه روی حرارت میگذاریم تا نسکافه داخلش حل بشود. ( نمی خوایم بجوشه ، ولرم بشود کافیه ) شیر رو هم داخل ملات کیک ریخته و ۳۰ ثانیه هم میزنیم .

حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو توی دو مرحله به ملات کیک اضافه میکنیم و دورانی با لیسک فولد میکنیم .

قالب رو با کره چرب کرده و بعد آرد پاشی میکنیم . ملات کیک رو توش میریزیم و برای ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز بیرون بیاد توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه میپزیم .

کیک که خنک شد روش رو با نصف لیوان شیر و ۱ قاشق سوپخوری شکر مخلوط میکنیم و می ریزیم روی کیک بعد یک لایه ی خیلی نازک خامه فرم گرفته میزنیم ، موز حلقه شده میچینیم گردو میریزیم و روشون رو خامه فرم گرفته ماسوره میزنیم و نهایتا هم یک مقدار نسکافه رو الک می کنیم روی خامه ها تا عطر نسکافه غالب بشود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.