نکات طلایی برای پخت خورشت قیمه خوشمزه
نکاتی که خورشت قیمه را میتواند به یک خورشت خوش طعم تبدیل کند.
1.گوشتی که برای تهیه خورشت استفاده میکنید ، گوشت قیمه ای است که از قرمه مقداری کوچکتر است ، نوع گوشت میتواند ( گوشت گوساله باشد وقسمت مغز ران ) یا ( گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست ) مناسب است .
2.هرگز در خورشتتان آبلیمو نریزید بلکه با لیموعمانی و رب لیمو یا رب گوجه فرنگی ترش مزه دار کنید .
3.برای آماده کردن لپه ، بعد از خیساندن ، آنها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف روی آن را بگیرید تا بوی خامی آن از بین برود و سپس با مقداري روغن و فلفل تفت بدید و بعد به خورشت اضافه کنید .
4.بهترين گزينه براي عطر قيمه زعفران و چوب دارچین هست ولي ميتوانيد از ( هل ، گلاب ) هم در انتهاي پخت استفاده کنید . 5.استفاده زیاد از رب براي خوش رنگ تر شدن طعم قیمه را غالب میکند و خورش طعم رب میگیرد ، اصلا این کارو نکنید.
6.لیمو عمانیها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آنها باعث تلخی خورش می شود . دیر انداختن آنها باعث می شود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند .
7.اندازه لپه به گوشت حتما رعایت بشود استفاده زیاد از لپه خوشایند نیست .
8.اگر حجم قیمه زیاد نیست از پياز خیلی بزرگ استفاده نکنید چون خورشت و شیرین میکند .
9.از چوب دارچین به جای پودر دارچین استفاده کنید ، تارنگ خورشت تحت تاثیر قرار نگیرد از مقداري زرشك خيس خورده و تفت داده شده هم در خورش استفاده کنید عالي ميشود .
10.براي ته ديگ از نان یا خود برنج استفاده کنید ته دیگ سیب زميني مناسب نیست چون در خورشت خلال هاي سيب زميني وجود دارد .
11.نوشيدني مناسب این غذا ، دوغ.شربت به لیمو و شربت گل سرخ است .
12.نکته بسیار مهم اینکه اجازه بدید خورش روی شعله ملایم و زمان طولانی ( چند ساعته ) قشنگ جا بیفتد و در نهایت خورشت نباید خیلی آبکی باشد باید کاملا قوام داشته باشد.