طرز تهیه مربای گل محمدی خوشمزه

0

طرز تهیه مربای گل محمدی

محصول عمده گل محمدی؛ گلاب ، اسانس و گلبرگ خشک می باشد که در صنایع دارویی ، عطر سازی و در تهیه شربت و شیرینی استفاده می شود

یکی از خوشمزه ترین فرآوری گلمحمدی تهیه مربا می باشد که لذت خوردن آن به همراه کره ، ماست ، پنیر و انواع لبنیات دیگر دو چندان می شود

طرز تهیه مربای گل محمدی آموزش پخت انواع مربا مجله آشپزی کتاب آشپزی نکات ریز آشپزی آشپزی خانگی آشپزی ساده سریع

آموزش مربا گل محمدی خانگی

مواد لازم

● شکر: دو و نیم پیمانه

● گلبرگ جوشیده شده: 2 پیمانه

● آب: 1 پیمانه

● گلاب: نصف لیوان

● آبلیمو: 1 ق غ

● دقت کنید گلبرگ رو بعد از جوشیدن پیمانه کنید

 

طرز تهیه

(1) اول از همه گل برگ ها رو تمیز می کنیم و یکبار با آب می شوریم تا خاکش گرفته شود

(2) حالا گلبرگ ها رو توی آب جوش دو دفعه می جوشونیم تا تلخی اش گرفته شود و هر دفعه که توی آب جوش ریختیم اجازه می دهیم دو – سه دقیقه بجوشد بعد صافی کرده و کنار می گذاریم تا آب اضافی اش کشیده شود

(3) تو این فاصله 2/5 پیمانه شکر و 1 پیمانه آب در قابله ای روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد و کمی غلیظ شود ، فقط دو سه مرحله حتما با آب جوش یا آبلیمو دورگیری می کنیم ظرف را تا شکرک نزند

(4) بعد از اینکه کمی غلیظ شد ، گلبرگ های آبکش شده را بهش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه دیگه بجوشد تا باهم غلیظ شوند

(5) من برای خوش رنگ تر شدن مربا از پودر لبو استفاده کردیم که شما می توانید از رنگ خوراکی استفاده کنید ، این مرحله دلبخواهی است

(6) در آخر هم گلاب و آبلیمو رو بهش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم دو دقیقه دیگر بجوشید، سپس شعله را خاموش می کنیم

(7) دقت کنید که مربا روی شعله زیادی غلیظ شود چون بعد از خنک شدن هم غلیظ می شود، برای نگهداری اش تو ظرف های در بسته و ترجیحا شیشه ای ریخته و تو محیط یخچال یا بیرون می توانید نگهداری کنیم

نکته ها

● حتما برای شکرک نزدن آبلیمو و دورگیری دیگ با ابجوش یا ابلیمو انجام بشود

● تو مربا گل محمدی ، میتونید بجای گل محمدی از گل سرخ هم استفاده کنید، فقط باید چند مرحله بجوشونید تا تلخی گل سرخ گرفته بشود

● میتونید همراه گلاب از گردو خورد شده هم اضافه کنید که واقعا خوشمزه میکند.

منبع : فتوکده

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.