طرز تهیه مربای هویج شفاف کارخانه ای
طرز تهیه مربای هویج مجلسی خوشمزه غلیظ بدون شکرک زدن می خوانید:
واژه عربی «مربا» اسم مفعول مصدر تربیت به معنی پرورش است که در زبان فارسی مربا می شود «پرورده» ! که بیشتر از میوه جات و صیفی جات بدست می آید.
اگر تابحال چندبار مربا درست کردید و در نهایت بعد مدتی شکرک زده است ، حتما اینبار با دستور متفاوت ما پیش ببرید تا فوت و فن آنرا یاد بگیرید.
طرز تهیه مربای هویج کارخانه ای
مواد لازم
● هویج: 1 کیلوگرم
● شکر: 1 کیلوگرم
● آب: 1.5 لیوان
● هلک 4،5 عدد
● جوهر لیمو: نصف قاشق چای خوری
● گلاب: 1/4 لیوان
● زعفرون دمکرده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
(1) ابتدا هویچ ها رو بخوبی شسته و پوستش را بگیرید، سپس با خردکن چند پالس بزنید و خُردش کنید ، اگر خردکن نداشتید ، می توانید براحتی رنده کنید.
(2) حالا هویج ها رو می ریزیم داخل قابلمه ، اول1 کیلوگرم شکر و بعد 1/5 لیوان آب را بهش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم به مدت یک و نیم ساعت بپزد تا حسابی جا بیفتد و به غلظت برسد.
تو مدت پخت هویج برای شفاف تر شدن مربا ، کف روشو می گیریم.
(3) بعد از اینکه هویج ها پخت ، هل و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم سپس نیم ساعت بعد جوهر لیمو را می ریزیم و حرارت و رو خاموش می کنیم و گلاب را بهش اضافه می کنیم.
(4) بعد از خنک شدن ، داخل یک ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید، آماده نوش جان کردن است.
نکته ها
● برای اینکه مربا شکرک نزند از جوهر لیمو استفاده میکنم، اگر نداشتید میتوانید آبلیمو رو جایگزین کنید.
● برای اینکه مرباتون کپک نزند، حتما ظرفی که درنهایت مربا رو میریزید داخلش، خشک و تمیز باشد و موقع برداشتن از قاشق تمیز استفاده کنید.
منبع : فتوکده