طرز تهیه شامی ترش گیلان چیست؟

0

زندگی دوختن شادی هاست و به تن کردن پیراهن گلدار امید .

شامی ترش گیلان 

سیصد گرم گوشت چرخ کرده رو با ی پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته شده و ی سیب زمینی متوسط رنده شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و سبزی خشک  معطر ( جعفری و نعنا ) و یه تخم مرغ مخلوط کنید و مثل کتلت سرخ کنید ی پیاز متوسط تفت بدید وقتی طلایی شد بهش یک قاشق رب گوجه و پوره ی ۳ تا گوجه فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید ، نمک و فلفل رو اندازه کنید و به مقدار کافی بهش آب اضافه کنید وقتی جوش اومد و یه مقدار غلیظ شد شامی ها رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید جا بیفته در ضمن از آب نارنج به عنوان چاشنی استفاده کنید.

نوش جان

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.