طرز تهیه شامی ترش گیلان چیست؟
زندگی دوختن شادی هاست و به تن کردن پیراهن گلدار امید .
شامی ترش گیلان
سیصد گرم گوشت چرخ کرده رو با ی پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته شده و ی سیب زمینی متوسط رنده شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و سبزی خشک معطر ( جعفری و نعنا ) و یه تخم مرغ مخلوط کنید و مثل کتلت سرخ کنید ی پیاز متوسط تفت بدید وقتی طلایی شد بهش یک قاشق رب گوجه و پوره ی ۳ تا گوجه فرنگی رو اضافه کنید و تفت بدید ، نمک و فلفل رو اندازه کنید و به مقدار کافی بهش آب اضافه کنید وقتی جوش اومد و یه مقدار غلیظ شد شامی ها رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید جا بیفته در ضمن از آب نارنج به عنوان چاشنی استفاده کنید.
نوش جان