طرز تهیه کیک وانیلی شکلاتی کاستلا چیست؟
در این قیمت میخوام طرز تهیه کیک وانیلی شکلاتی کاستلا رو آموزش بدم که طعمش جدید و بی نظیره.
( اندازه قالب 16x16x7 سانتی متر ، کاملا با کاغذ روغنی بپوشانید )
مواد لازم :
زرده تخم مرغ :4 عدد
عصاره وانیل :1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو :10 گرم ( 1 قاشق غذاخوری )
شیر پرچرب:70 میلی لیتر ( کمی کمتر از 1 / 3 لیوان فرانسوی دسته دار )
روغن :50 میلی لیتر ( 1 / 4 لیوان )
آرد سفید قنادی :60 گرم ( حدود 3 تا 4 قاشق غذاخوری )
مواد لازم مرنگ :
سفیده تخم مرغ :4 عدد
نمک :1/4 قاشق چایخوری
آب لیموترش :1 قاشق چایخوری
شکر :70 گرم ( 3 تا 4 قاشق غذاخوری )
برای رویه : چیپس شکلاتی
طرزتهیه : شیر و روغن و آرد ( در حالی که الک شده ) را در یک کاسه بریزید و با لیسک خوب مخلوط کنید . زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس به 2 قسمت تقسیم کنید ، یک قسمت پودر کاکائو و یک قسمت عصاره وانیل بزنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.
همه مواد سفیده تخم مرغ را به جز شکر را با همزن هم بزنید تا کف کند و شکر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا پفکی و خامه ای شود . سفیده ها را به دو قسمت تقسیم کنید ، یکی را در مخلوط شکلاتی ، یکی را در مخلوط وانیل اضافه کرده ومخلوط کنید و به شکل دورانی هم بزنید .
اول مخلوط مایه کیک شکلاتی را در قالب بریزید وسپس طبق ویدئو مخلوط وانیل را بریزید ( هنگام ریختن مخلوط وانیلی از یک قاشق پلاستیکی استفاده کنید تا لبه های قالب کیک به شکل موج در آید ) وچند ضربه بزنید تا هوا گیری شود ، سپس شکلات چیپسی روی آن بریزید . قالب را با در یک ظرف فویل آلومینیومی بزارید تا آب نفوذ نکند و بزارید در سینی فر که آب ریخته شده و بزارید در توستر از قبل گرم شده با دمای 160-150 درجه سانتیگراد به مدت 75 دقیقه تا پخته شود .
نکته :
- کافیه سفیده رو با همزن بزنید تا خامه ای وپوک شود .
- دمای مناسب فر خیلی مهم هست که کاملا بپزد و وقتی از فر بیرون میاد سطح آن صاف شود .
- دما برای توستر حدود 150-160 درجه سانتیگراد ودر فر برقی 160 درجه ( ممکن است برای شما متفاوت باشد ) .
- وقتی مخلوط سفیده تخم مرغ را با مخلوط زرده اضافه کردید با لیسک به روش دورانی مخلوط کنید تا پف مایه کیک نخوابد