طرز تهیه کیک وانیلی شکلاتی کاستلا چیست؟

0

در این قیمت میخوام طرز تهیه کیک وانیلی شکلاتی کاستلا رو آموزش بدم که طعمش جدید و بی نظیره.

( اندازه قالب 16x16x7 سانتی متر ، کاملا با کاغذ روغنی بپوشانید )

مواد لازم :

زرده تخم مرغ :4 عدد

عصاره وانیل :1/2 قاشق چایخوری

پودر کاکائو :10 گرم ( 1 قاشق غذاخوری )

شیر پرچرب:70 میلی لیتر  ( کمی کمتر از 1 / 3 لیوان فرانسوی دسته دار )

روغن :50 میلی لیتر ( 1 / 4 لیوان )

آرد سفید قنادی :60 گرم ( حدود 3 تا 4 قاشق غذاخوری )

مواد لازم مرنگ :

سفیده تخم مرغ :4 عدد

نمک :1/4 قاشق چایخوری

آب لیموترش :1 قاشق چایخوری

شکر :70 گرم ( 3 تا 4 قاشق غذاخوری )

برای رویه : چیپس شکلاتی

طرزتهیه : شیر و روغن و آرد ( در حالی که الک شده ) را در یک کاسه بریزید و با لیسک خوب مخلوط کنید . زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس به 2 قسمت تقسیم کنید ، یک قسمت پودر کاکائو و یک قسمت عصاره وانیل بزنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

همه مواد سفیده تخم مرغ را به جز شکر را با همزن هم بزنید تا کف کند و شکر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا پفکی و خامه ای شود . سفیده ها را به دو قسمت تقسیم کنید ، یکی را در مخلوط شکلاتی ، یکی را در مخلوط وانیل اضافه کرده ومخلوط کنید و به شکل دورانی هم بزنید .

اول مخلوط مایه کیک شکلاتی را در قالب بریزید وسپس طبق ویدئو مخلوط وانیل را بریزید ( هنگام ریختن مخلوط وانیلی از یک قاشق پلاستیکی استفاده کنید تا لبه های قالب کیک به شکل موج در آید ) وچند ضربه بزنید تا هوا گیری شود ، سپس شکلات چیپسی روی آن بریزید . قالب را با در یک ظرف فویل آلومینیومی بزارید تا آب نفوذ نکند و بزارید در سینی فر که آب ریخته شده و بزارید در توستر از قبل گرم شده با دمای 160-150 درجه سانتیگراد به مدت 75 دقیقه تا پخته شود .

نکته :

  1.  کافیه سفیده رو با همزن بزنید تا خامه ای وپوک شود .
  2. دمای مناسب فر خیلی مهم هست که کاملا بپزد و وقتی از فر بیرون میاد سطح آن صاف شود .
  3. دما برای توستر حدود 150-160 درجه سانتیگراد ودر فر برقی 160 درجه ( ممکن است برای شما متفاوت باشد ) .
  4. وقتی مخلوط سفیده تخم مرغ را با مخلوط زرده اضافه کردید با لیسک به روش دورانی مخلوط کنید تا پف مایه کیک نخوابد
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.