اصول تشخیص رنگ شدگی خودرو چیست ؟

0

تشخیص رنگ‌ شدگی خودرو، آموزش و روش‌ها و تمامی آنچه باید بدانید

با بالا رفتن قیمت خودرو و از دسترس خارج شدن خودروهای صفرکیلومتر برای خیل عظیم خریداران و مصرف‌کنندگان طبیعی است که این دسته افراد به سمت خودروهای کارکرده بروند. همان‌طور که می‌دانید خودروهای کارکرده دردسرهای خاص خودشان را دارند چراکه نمی‌دانیم مالک قبلی چه رفتاری با خودرو داشته است، آیا روغن آن را سر موقع تعویض کرده است؟ از دست‌اندازها چگونه رد شده است؟ به بدنه خودرو اهمیت داده است؟ این‌ها بخشی از سؤالاتی است که یک خریدار باید در زمان خرید خودرویی کارکرده مدنظر قرار دهد.

تشخیص رنگ شدگی ماشین با چشم علائم رنگ شدگی خودرو آموزش تشخیص رنگ خودرو ابزار تشخیص رنگ خودرو تشخیص رنگ خودرو چیست تشخیص رنگ خودرو از رنگ کارخانه ای تشخیص رنگ کارخانه از رنگ دستی راه های تشخیص رنگ خودرو دستگاه تشخیص رنگ خودرو آموزش خرید و فروش خودرو دانش خودرویی تشخیص رنگ اتومبیل با چشم

متأسفانه یا خوشبختانه رنگ‌شدگی بدنه یک خودرو اهمیت زیادی برای خریداران ایرانی دارد. زمانی که خودرو تصادف می‌کند مالک می‌تواند به منظور حفظ ظاهر خودرو اقدام به بازسازی و رنگ کردن بخش‌هایی از آن بکند و از آنجایی که چنین چیزی روی قیمت خودرو تأثیر قابل‌توجهی می‌گذارد به همین خاطر در زمان خرید خودروی کارکرده باید به این موردتوجه ویژه‌ای داشت. در این مقاله می‌خواهیم روش‌های تشخیص رنگ‌شدگی قسمت‌های مختلف خودرو را برای شما عزیزان شرح دهیم پس حتماً همراه ما باشید.

تشخیص رنگ خودرو یعنی چه؟

یکی از مراحل خرید خودروی دست‌دوم (و حتی صفرکیلومتر!) کارشناسی رنگ آن است. در این مرحله یک کارشناس خبره خودرو را از نظر سالم یا تصادفی بودن و رنگ داشتن بررسی می‌کند. در زمان‌های قدیم ابزارهای صافکاری و تعمیر پانل‌های بدنه به اندازه امروز پیشرفته نبودند و به همین خاطر اکثر افراد حتی آن‌هایی که مبتدی بودند هم می‌توانستند رنگ‌شدگی بدنه را تشخیص دهند اما حالا با وجود صنعت‌کاران خبره و ابزارهای پیشرفته تشخیص این مهم نیازمند تجربه و تخصص ویژه‌ای است. قطعاً مراجعه به یک کارشناس باتجربه و کاربلد در زمان خرید خودروی کارکرده خالی از لطف نخواهد بود و شما خواهید توانست با آرامش خاطر بیشتری خرید خود را انجام دهید.

آموزش تشخیص رنگ خودرو ابزار تشخیص رنگ خودرو تشخیص رنگ خودرو چیست راه های تشخیص رنگ خودرو مرکز تشخیص رنگ در تهران تشخیص رنگ کارخانه از رنگ دستی تشخیص رنگ فابریک از رنگ دستی آموزش خرید و فروش خودرو دانستنی های فنی دانش خودرویی آموزش کارشناسی خودرو تشخیص رنگ شدگی ماشین با چشم کارشناسی رنگ شدگی اتومبیل با چشم

آیا کارشناسی رنگ واقعاً ضروری است؟

این موضوع بستگی به نوع خودرو و قیمت آن دارد. شاید خودروهایی با مدل بسیار پایین و قیمت نازل از این بابت مشکل خاصی نداشته باشند اما درباره خودروهای گران‌تر اوضاع فرق می‌کند. وقتی یک خودروی مدل پایین انتخاب می‌کنید طبیعی است که مواردی همچون خط و خش روی بدنه وجود داشته باشند هرچند فروشندگان سعی می‌کنند چنین چیزهایی را با مواردی همچون پولیش و… رفع کنند. ولی بحث تصادف و رنگ‌شدگی بدنه فرق می‌کند و در صورتی که بدون اطلاع از این موارد اقدام به خرید کنید شاید بعداً با ضرر هنگفتی روبرو شوید.

به همین خاطر است که کارشناسی رنگ خودرو می‌تواند مانع بسیاری از مشکلات آتی برای شما شود.

آموزش تشخیص رنگ با آهنربا آموزش تشخیص رنگ خودرو ابزار تشخیص رنگ خودرو تشخیص رنگ اتومبیل با چشم تشخیص رنگ خودرو از رنگ کارخانه ای تشخیص رنگ شدگی ماشین با چشم تشخیص رنگ فابریک از رنگ دستی کارشناس تشخیص رنگ مرکز تشخیص رنگ خودرو اصفهان مرکز تشخیص رنگ در تهران تشخیص رنگ خودرو چیست راه های تشخیص رنگ خودرو آموزش رنگ کردن خودرو آموزش نقاشی اتومبیل آموزش صافکاری و نقاشی خودرو آموزش خرید خودرو

روش‌های تشخیص رنگ‌شدگی خودرو

برای این کار چندین روش وجود دارد که ما نیز آن‌ها را شرح می‌دهیم:

  1. تشخیص رنگ خودرو با چشم

یکی از اولین و ساده‌ترین راه‌های تشخیص رنگ‌شدگی یک خودرو استفاده از چشم است. در این روش با دقت به پانل‌های بدنه نگاه می‌کنید و دنبال نشانه‌هایی از رنگ‌شدگی می‌گردید. واضح است که این کاری دشوار و غیردقیق است و زمانی که یک صافکار و نقاش کاربلد اقدام به بازسازی خودرو کرده باشند تشخیص رنگ‌شدگی نیز دشوار خواهد بود.

کارشناسی خودرو در تهران کارشناس ماشین در محل کارشناسی رنگ خودرو قیمت خودرو دست دوم خرید خودرو دست دوم آموزش و راهنمای خرید خودرو

اما در صورتی که با چشم به دنبال رنگ‌شدگی هستید چندین چیز را باید در نظر بگیرید که شامل موارد زیر است:

الف. تفاوت رنگ بین پانل‌های بدنه

باید با دقت بالا بخش‌های مختلف به ویژه پانل‌های در معرض آسیب همچون گلگیرها، درب‌ها و سپرها را بررسی کنید تا ببینید آیا از نظر تفاوت رنگ مشکلی وجود دارد یا خیر. رنگ اصلی کارخانه دارای ویژگی‌های مخصوص خود است و کدهایی دارد و حتی ماهرترین صنعت‌کاران نیز بدون داشتن کد نخواهند توانست رنگ فابریک خودرو را تأمین کنند. به همین خاطر در صورت دقت بالا می‌توان تا حدی رنگ‌شدگی خودرو را پیدا کرد.

ب. عکس گرفتن از خودرو

گاهی اوقات نمی‌شود چنین تفاوت رنگی را به ویژه در نور زیاد تشخیص داد. از طرفی شاید کل پانل‌های بدنه رنگ شده باشند و به همین خاطر نتوان دقت بالایی داشت. در این صورت می‌توان از خودرو کنی فاصله و عکس گرفت. در تصویر می‌توانید ناهماهنگی‌های رنگ شده بدنه را با دوربین باکیفیت تشخیص داد.

اصول نگهداری از خودرو محافظت از رنگ خودرو آموزش نکات فنی خودرو تعمیر و نگهداری پژو 206 مزایای پولیش آموزش پولیش کردن خودرو براق کردن خودرو آموزش تمیز کردن خودرو چگونه قیر را پاک کنیم

ج. وجود نشانه‌های رنگ در جاهای غیرعادی

گاهی اوقات نقاش رنگ را به جایی می‌پاشد که نباید باشد. همچنین احتمال دارد در زمان خشک شدن رنگ خودرو چیزهایی همچون گردوغبار و اشیای ریز به آن بچسبند که این موضوع حاکی از رنگ‌شدگی خواهد بود.

د. پریدگی رنگ، رد سنباده

رنگ فابریک کارخانه کیفیت خود را به سادگی از دست نمی‌دهد اما در صورتی که شاهد رنگ‌پریدگی و تکه‌تکه شدن آن بودید بدانید که خودرو رنگ دارد. همچنین در برخی جاهای بدنه رد سنباده باقی خواهد ماند که با کمی دقت می‌توان آن را پیدا کرد.

  1. تشخیص رنگ با کشیدن دست

این مورد نیز دقت بالایی ندارد و برای تشخیص رنگ با استفاده از حس لامسه باید تجربه بالایی داشته باشید. اگر روی بدنه دست بکشید و برآمدگی، ناهمواری و یا احساس غیرعادی‌ای داشتید احتمالاً آن قسمت رنگ شده است. زبری بیشتر بدنه نیز می‌تواند یکی از علائم مشکوک باشد.

آموزش تشخیص رنگ با آهنربا آموزش تشخیص رنگ خودرو ابزار تشخیص رنگ خودرو تشخیص رنگ اتومبیل با چشم تشخیص رنگ شدگی ماشین با چشم تشخیص رنگ خودرو چیست تشخیص رنگ کارخانه از رنگ دستی کارشناس تشخیص رنگ راه های تشخیص رنگ خودرو دانش خودرویی

  1. تشخیص رنگ با استفاده از آهنربا

در خودروهایی که بدنه‌ای از آهن و فولاد دارند استفاده از آهن‌ربای ضعیف راهگشا خواهد بود. وقتی آهن‌ربا را روی بدنه قرار می‌دهید تفاوت‌های جذب آن را می‌توانید درک کنید. در صورتی که بخشی از بدنه رنگ شده باشد آهن‌ربا را ضعیف‌تر جذب کرده یا اصلاً جذب نمی‌کند و به این ترتیب می‌توانید رنگ‌شدگی را تشخیص دهید.

  1. تشخیص رنگ خودرو با استفاده از ابزارهای ویژه

برای خرید یک خودروی گران‌قیمت خیلی نمی‌توان به روش‌های سنتی تکیه کرد و در این زمان است که استفاده از ابزارهای جدید مهم جلوه می‌کند. دستگاه‌های تشخیص رنگ دیجیتالی‌ای وجود دارند که با توجه به ضخامت رنگ روی بدنه می‌توانند رنگ‌شدگی آن را تشخیص دهند. زمانی که یک لایه رنگ روی لایه اصلی اضافه شود ضخامت آن بخش بیشتر خواهد شد و دستگاه می‌تواند چنین تفاوتی را اعلام کند. حتی اگر کل خودرو نیز رنگ شده باشد دستگاه‌های جدید توانایی تشخیص ضخامت آن نسبت به رنگ فابریک را دارند.

آسیب دیدن رنگ خودرو آشنایی با مراحل رنگ کاری خودرو آموزش تشخیص رنگ با آهنربا آموزش تشخیص رنگ خودرو آموزش رنگ آمیزی خودرو آموزش رنگ زدن خودرو آموزش رنگ کردن خودرو از بین رفتن رنگ خودرو انتخاب رنگ خودرو براق كردن رنگ ماشين آموزش نقاشی خودرو

افت قیمت خودرو به خاطر رنگ‌شدگی

یکی از نکاتی که دراین‌باره باید ذکر کرد تفاوت رنگ‌شدگی بخش‌های مختلف خودرو است. برای مثال رنگ‌شدگی سقف، کاپوت یا صندوق‌عقب و بدتر از آن رنگ‌شدگی شاسی‌ها باعث افت شدید قیمت خودرو خواهند شد و هرچه مدل خودرو بالاتر باشد این افت قیمت بیشتر خواهد بود. معمولاً فروش خودروهایی که دارای رنگ‌شدگی در کاپوت‌ها و سقف هستند بسیار سخت‌تر از خودروهای بدون رنگ یا دارای رنگ در بخش‌هایی همچون درب و گلگیر خواهد بود؛ بنابراین در زمان خرید یک خودرو باید به این نکته نیز توجه کنید چراکه اگر بخواهید در آینده خودروی خود را بفروشید مجبور به فروش آن با قیمت نازل خواهید شد.

هزینه تشخیص رنگ خودرو

هم‌اکنون شرکت‌ها و سرویس‌های مختلفی برای ارائه این خدمت وجود دارند که در زمان خرید خودرو می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. هزینه این کار نیز به نوع خودرو بستگی دارد و هرچه قیمت خودرو بالاتر باشد هزینه کارشناسی آن نیز بالاتر خواهد بود. این هزینه می‌تواند از چند ده هزار تومان تا چند صد هزار تومان و چند میلیون تومان نیز باشد.

علاوه بر کارشناسی رنگ خودرو کارشناسی بخش‌های فنی نیز انجام می‌شود که طی آن تعمیرکاران خبره می‌توانند وضعیت کلی پیشرانه، گیربکس و بخش‌های مختلف را به خریدار اعلام کنند. با توجه به افزایش قیمت خودروها و به دنبال آن افزایش هزینه‌های تعمیرات حتماً توصیه می‌شود در زمان خرید خودروی کارکرده با مراجعه به کارشناسان خبره اقدام به کارشناسی خودرو بکنید تا از تحمیل ضررهای آتی جلوگیری نمایید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.