طرز تهیه خاگینه باقلوایی مغزدار خوشمزه

0

خاگینه باقلوایی یکی از شیرینی های سنتی ایرانی می باشد که در بیشتر شهر ها تهیه می شود و در فصل سرما یک عصرانه مقوی می تواند باشد. بافت این خاگینه بسیار نرم و پنبه ای است و به اصطلاح در دهان آب می شود و مزه و طعمی شبیه به کیک شربتی دارد.

طرز تهیه خاگینه باقلوایی طرز تهیه خاگینه مغزدار آموزش پخت شیرینی سنتی شیرینی برای عید طرز تهیه شیرینی خوشمزه طرز تهیه شیرینی خونگی مجله آشپزی کتاب آشپزی فوت و فن آشپزی نکات ریز آشپزی

خاگینه باقلوایی ایده بسیار خوب برای پذیرایی و مهمانی است زیرا نیاز به فر ندارد و خیلی راحت با مواد در دسترسی تهیه می شود و شما می توانید به صورت مربعی یا لوزی برش بزنید و به دلخواه با پودر پسته و گل محمدی تزیین کنید.

امروز طرز تهیه خاگینه باقلوایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

 

مواد لازم :

  • شکر ۱ پیمانه سر خالی
  • آب ۱ پیمانه سر خالی
  • گلاب ۲ ق غذا خوری
  • پودر هل به مقدار لازم
  • زعفران آب شده ۱ ق چای خوری
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱ ق غذا خوری
  • آرد ۴ ق غذا خوری
  • ماست سفت ۴ ق غذا خوری
  • بیکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری

 

مواد میانی خاگینه باقلوایی

  • پودر گردو ۷ ق غذا خوری
  • پودر هل ۱/۲ ق چای خوری
  • پودر دارچین ۱ ق چای خوری
  • پودر گل محمدی ۱/۲ ق چای خوری

 

طرز تهیه:

مرحله اول: تهیه شربت

ابتدا باید شربت را تهیه کنید. برای این کار آب و شکر را باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. سپس گلاب و کمی پودر هل اضافه کنید و هم بزنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا دانه های شکر کاملا داخل آب حل شود و کم کم غلیظ شود و زمانی که دانه های شکر دیده نشد باید زعفران را به مقدار دلخواه خود اضافه کنید و برای ۵ دقیقه بگذارید تا بجوشد و بعد کنار قرار دهید.

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

برای تهیه مواد میانی می توانید از انواع مغز ها استفاده کنید. گردو را داخل آسیاب ریخته و پودر کنید و به همراه پودر هل و دارچین و گل محمدی خوب مخلوط کنید و کنار قرار دهید. گردو را زیاد پودری آسیاب نکنید و بهتر است کمی دندان گیر باشد.

مرحله دوم: افزودن آرد و بیکینگ پودر

در ادامه باید تخم مرغ را ب همراه شکر و ۱/۲ ق چای خوری پودر هل با همزن دستی بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و بعد ماست را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله چهارم: پخت خاگینه باقلوایی

کف تابه رژیمی یا گرد را با کره چرب کنید و نصف مایه خاگینه را بریزید و روی حرارت خیلی کم با دمکنی بگذارید برای ۱۰ دقیقه بماند و چک کنید اگر روی آن کاملا بسته بود و حالا باید مواد میانی همان گردو را روی آن بریزید و بعد مابقی مواد را به آرامی بریزید و درب تابه را بسته و بگذارید تا پخته شود و بعد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. زمانی که کاملا پخت باید شهد را روی آن بریزید و روی حرارت کم بگذارید برای ۲ دقیقه بماند و بعد حرارت را خاموش کنید و برای نیم ساعت صبر کنید تا شهد را به خودش بکشد و به صورت لوزی یا دلخواه برش بزنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه خاگینه باقلوایی خوشمزه و پف دار

  1. تابه اگر گرد باشد باید قطر ۲۲ یا ۲۰ داشته باشد.
  2. ماست حتما باید سفت و خامه ای باشد.
  3. می توانید به مواد میانی کمی گلاب نیز اضافه کنید.

منبع : پارسی دی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.