طرز تهیه سورمه کباب چیست ؟
سورمه کباب یک غذای لذیذ است که میتوانید امتحانش کنید.
مواد لازم :
- گوشت چرخ شده : 200 گرم
- پیاز : یک عدد ( برای گوشت )
- جعفری ساطوری شده : یک قاشق
- ارد نخودچی : نصف قاشق
- نمک ، فلفل ، زردچوبه ، سماق ، پولبیبر ، پودر سیر و زنجبیل : به مقدار لازم
- بادمجان : 4 عدد
- فلفل دلمه سبز ، قرمز ، زرد ( از هر کدام نصف یک عدد )
- سیر : 4 حبه
- پیاز : یک عدد بزرگ
طرز تهیه :
ابتدا یک عدد پیاز رنده کرده و به همراه نمک و ادویجات و جعفری ساطوری شده و ارد نخودچی به گوشت چرخ شده اضافه کرده و خوب ورز میدهیم ، اندازه نارنگی کوچیک برداشته و کف دست کمی پهن میکنیم و یک ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم . بادمجان و فلفل دلمه را روی شعله پخش کن کبابی میکنیم و بعد خنک شدن پوستشون رو جدا کرده و با هم ساطوری میکنیم .
یدونه پیاز بزرگ رو نگینی خرد کرده و تفت میدهیم ، بعد سیر خرد شده را هم اضافه کرده به همراه نمک ، فلفل ، زردچوبه و هم میزنیم تا طلایی بشه ، بعد ترکیب بادمجان و فلفل کبابی ساطوری شده را اضافه کرده و یک ربع با هم تفت میدهیم .
سورمه کباب آمادست و گوشت هارو هم داخل کمی روغن سرخ میکنیم ، اول در تابه رو میزاریم ابش که کشیده شد برمیداریم تا خوب دو طرف سرخ بشن . از ترکیب بادمجان و فلفل کبابی داخل ظرف سرو ریخته و گوشت سرخ شده رو به همراه چندتا گوجه و فلفل کبابی روش چیده و یک قاشق کره آب شده روش میریزیم.