طرز تهیه سورمه کباب چیست ؟

0

سورمه کباب یک غذای لذیذ است که میتوانید امتحانش کنید.

طرز تهیه سورمه کباب طرز تهیه سورمه کباب طرز تهیه انواع کباب طرز تهیه انواع کباب غذایی خوشمزه با بادمجان غذایی خوشمزه با بادمجان آموزش غذای محلی آموزش غذای محلی غذای سنتی ایرانی غذای سنتی ایرانی مجله آشپزی مجله آشپزی کتاب آشپزی کتاب آشپزی

مواد لازم :

  1. گوشت چرخ شده : 200 گرم
  2. پیاز : یک عدد ( برای گوشت )
  3. جعفری ساطوری شده : یک قاشق
  4. ارد نخودچی : نصف قاشق
  5. نمک ، فلفل ، زردچوبه ، سماق ، پولبیبر ، پودر سیر و زنجبیل : به مقدار لازم
  6. بادمجان : 4 عدد
  7. فلفل دلمه سبز ، قرمز ، زرد ( از هر کدام نصف یک عدد )
  8. سیر : 4 حبه
  9. پیاز : یک عدد بزرگ

طرز تهیه :

ابتدا یک عدد پیاز رنده کرده و به همراه نمک و ادویجات و جعفری ساطوری شده و ارد نخودچی به گوشت چرخ شده اضافه کرده و خوب ورز میدهیم ، اندازه نارنگی کوچیک برداشته و کف دست کمی پهن میکنیم و یک ساعت داخل یخچال استراحت میدهیم . بادمجان و فلفل دلمه را روی شعله پخش کن کبابی میکنیم و بعد خنک شدن پوستشون رو جدا کرده و با هم ساطوری میکنیم .

طرز تهیه سورمه کباب طرز تهیه سورمه کباب طرز تهیه انواع کباب طرز تهیه انواع کباب غذایی خوشمزه با بادمجان غذایی خوشمزه با بادمجان آموزش غذای محلی آموزش غذای محلی غذای سنتی ایرانی غذای سنتی ایرانی مجله آشپزی مجله آشپزی کتاب آشپزی کتاب آشپزی

یدونه پیاز بزرگ رو نگینی خرد کرده و تفت میدهیم ، بعد سیر خرد شده را هم اضافه کرده به همراه نمک ، فلفل ، زردچوبه و هم میزنیم تا طلایی بشه ، بعد ترکیب بادمجان و فلفل کبابی ساطوری شده را اضافه کرده و یک ربع با هم تفت میدهیم .

سورمه کباب آمادست و گوشت هارو هم داخل کمی روغن سرخ میکنیم ، اول در تابه رو میزاریم ابش که کشیده شد برمیداریم تا خوب دو طرف سرخ بشن . از ترکیب بادمجان و فلفل کبابی داخل ظرف سرو ریخته و گوشت سرخ شده رو به همراه چندتا گوجه و فلفل کبابی روش چیده و یک قاشق کره آب شده روش میریزیم.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.